Paintballen Arrangementen

Paintball - Arrangementen

 

Paintball Arrangementen ► Paintball - Arrangementen ► Indoor Arrangementen ► Paintball Arrangementen ► Paintball

 

Paintballen is een unieke ervaring. Bij Indoor Paintball Noordhaghe staat het spelelement hoog in het vaandel. Wij willen dat iedereen met plezier terugkijkt op hun paintballspel. Bespreek van tevoren met ons met welk doel en welk gezelschap je wil deelnemen. We kunnen het spel dan zo goed mogelijk aanpassen aan jouw wensen.

 

Arrangementen -  paintball -  Den Haag Indoorpaintball -  Arrangementen  sportieve - Paintball -  Arrengmenten

Paintball Arrangementen zijn zeer sportieve Arrangementen en sommige paintball spelers worden er super fanatiek van sommige zijn zelf bereid om vals te spelen maar gelukkig wij hebben de Marshalls en die halen de valspelers er wel uit soms zeker lache nee ik ben niet geraakt terwijl de Paintball Paint er van allen kanten van hem afdruipt ( geweldig ).

Paintball Arrangementen zijn zeker een leuke Teamsport en zorgt voor een leuke en spannende avontuurlijke dag sommige hebben als eens Paintball gespeeld en weten wat ze kunnen verwachten maar de meeste niet je voelt de spanning al bij het omkleden voor het Paintball. Iedereen Krijgt een schone overall ( eigen wasmachine ) en schoon gemaakte maskers  ( Ontsmet ) veiligheid maar Hygiëne is ook zeer belangrijk,

 

Arrangementen - sportief - Den haag Paintball - Den haag Indoorpaintball - Arrangmenten

 

Een eigen thema kiezen of zelf de Paintball teams indelen kan ook.
Ook nieuwsgierig geworden? Bekijk hier het filmpje van TV West. Zij kwamen bij ons paintballen en hadden de dag van hun leven!

Voor leuke en spannende Paintball  Arrangementen  bij Indoorpaintball Den Haag, wij hebben een gave laser show en een dikke geluids installatie succes en plezier gewaarborgt bij Indoorpaintball.

Bij Indoor Paintball Noordhaghe is voldoende parkeergelegenheid. Na het Paintball spelen kun je terecht in onze gezellige bar voor een hapje en een drankje. Of kijk eens rond in onze indoor shop waar wij talloze artikelen verkopen voor beginnende Paintball en gevorderde spelers.

 

Paintball Arrangementen 18 jaar

 

Wij spelen Paintball vanaf 18 jaar niet dat wij dat willen maar door de wet die vind dat Paintballen vanaf 18 jaar is.

Best wel jammer wij hadden veel jongere en scholen en de verstandhouding tussen deze jongere werden alleen maar beter en sportiever, ( jammer ).

 

Wil je meer weten? neem dan contact met ons op of stuur een mail.

 

Heeft u liever een
Schietsport uitje?
Boek direct

Nieuws

Vrijgezellen dames boeken vaker een schietsport uitje

Vrijgezellen dames maken steeds meer gebruik van schietsport uitjes, dus het niet enkelt meer stoere vrijgezellen mannen die een uitje boeken.

Klik voor meer info