Binnen Paintball


Indoor Paintballen

Bij elke Weertype met je Paintball Teams tegen anderen Paintball Teams spelen op ons Indoor Paintball-veld.Paintball is een echte Sport er worden ook wedstrijden georganiseerd ,deze wedstrijden worden vaak op een speedveld gespeeld,Paintball Sport word door veel jongere gespeeld.De Paintball Wapens ( Paintball Gun ) paintball geweren/Pistolen noemen wij een  Paintball markers. nooit afhankelijk van het weer ook bij mooi weer in de Paintball Hal. Wij Paintballen vanaf 18 jaar is in nederland zo geregeld er jammer voor al die scholen die kwamen Piantballen. wij hopen dat het in de toekomst misschien eens veranderd erg jammer dat de jeugd niet meer kan Paintballen,

Boek direct
Toch liever een schietsportuitje?
Boek nu ook uw schietsportbedrijfsuitjes!

IndoorPaintball ★ Binnen Paintballen ★ Paintball ★ Den Haag ★

 

Wij hebben voor de Paintball spelers een overall en Paintball Masker  en een paintball marker.De paintball balletjes ( paintball paint ) worden gemaakt van voeding stoffen en zijn eetbaar ( niet Lekker ) Paintball Balls zijn niet schadelijk en de Paint  is gemakkelijk te verwijderen met een beetje water.Wij spelen verschillende paintball game ( Paintball spel ) het blijft erg spannend en voor sommige verslavend het Indoor paintballen. er worden verschillende Paintball spelletjes gespeeld er word gespeeld op een speedveld dit is een snel veld waar ook Piantball wedstrijden op worden gespeeld. Paintballen kan alleen op afspraak dus binnen komen lopen om Paintball te spelen is niet mogelijk. wij boeken Paintball vanaf 10 personen of mee spelen met anderen paint - groepen maar dan ben je wel afhankelijk van hun tijd en datum dat zij Paintballen.

 

Paintball Zuid Holland ★ Indoor - Paintball ★ Paintball-Zuid_holland ★

 

Wij spelen vanaf 10 personen maar leuker is tegen een ander Paintball Team te spelen,wij hebben op onze Indoor locatie ( Zaterdag ) veel verschillende Paintball teams die tegen elkaar spelen. Wij hebben voor alleen Paintball Spelers een schone overall en Paintball Masker en een Paintball Marker.

Op zaterdag spelen er ook vaak kleinere paintball groepen die met minder dan 10 personen zijn.Wij hebben een Binnenveld ( indoor ) 1250 m2,wij kunnen geheel om het veld toezicht houden en daarom ook geschikt voor de Paintball vanaf 18 jaar.Paintball heeft nu eenmaal wel goede begeleiding nodig,wij hebben ook ruime ervaring ermee en is zeker goed te doen.

Wij hebben eigen parkeerterrein ( Gratis ) ook op de Kerkentuinenweg is parkeren gratis.

Heeft u liever een
Schietsport uitje?
Boek direct

Nieuws

Vrijgezellen dames boeken vaker een schietsport uitje

Vrijgezellen dames maken steeds meer gebruik van schietsport uitjes, dus het niet enkelt meer stoere vrijgezellen mannen die een uitje boeken.

Klik voor meer info