Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsfeesten - Bedrijfsfeest Den Haag

Een Bedrijfsfeest organiseren  of Personeelsfeest organiseren misschien is Indoorpaintball wel een goede optie.Wij hebben veel ervaring met  Bedrijfsfeesten ,Personeelsfeest ,Teamuitjes ,Personeelsfeesten.
personeelsfeest organiseren en Slecht Weer ( wat kan je doen ), bij IndoorPaintball is Slechtweer nooit een probleem. Wij hebben al veel Bedrijfsuitje in onze Paintball centrum gehad zelf meerdere keren de zelfde Bedrijven met hun Bedrijfsuitje gehad.

Boek direct
Toch liever een schietsportuitje?
Boek nu ook uw schietsportbedrijfsuitjes!

Jammer als de Groepsactiviteiten of  bedrijfsfeest door de regen in het water valt.
Samen met je Bedrijf-uitje leuke dingen doen met slechtweer dan is onze Indoorpaintball zeker een goed idee.Met de groepsactiviteiten zoals Bedrijfsfeesten , Personeelsfeest ,Bedrijfsuitjes met de baas Of Personeelsfeesten is het belangrijk dat er geen blessures komen met het Paintballen. Wij hebben voor iedereen van het brijfsuitje een schone overall en masker en een paintball Marker. de beste kleding bij een bedrijsuitje is vrijetijds kleding drie delig kostuum mag maar handige is echt een spijkerbroek en t shirt. wij zitten met onze Paintball Centrum vlakbij het Centrum van Den Haag. 

 

 

Bedrijfsfeest ► Bedrijfsfeest Den Haag ► Bedrijfsfeest Zuidholland ► Personeelsfeest ► Bedrijfsevenementen ► Bedrijfs Feest

 

Een paintball Veld met auto,s en oude pallets is zeker ook erg leuk maar zijn vaak wel de oorzaak van blessure s,toch jammer zo uit met je werk-uitje .
Wij hebben een Paintball veld met zachte Paintball-kussens,op deze speedball velden worden ook wedstrijden gespeeld.Wij verzorgen door goede begeleiding van paintball Marshalls al uw Groeps-Activiteiten  tot een geslaagd Paintball-Activiteitdus een leuk Bedrijfsfeest of samen met je werk een Actief Personeelfeest en samen met anderen Teams spelen tegen elkaar .Bij Personeelfeesten en anderen bedrijfsuitjes krijgen dames extra rug en borst bescherming.

Wij hebben eigen parkeer plaatsen en deze zijn gratis ook kan er geparkeerd worden op de kerktuinenweg dit is ook gratis.

 

Bedrijfsuitjes ► Bedrijfsuitjes Den haag ► Personeels - feest ► Bedrijfsuitjes zuidholland ►

Bedrijfs_uitje ► slecht weer uitjes

 

Onze Paintveld is voorzien van zachte opblaasbare kussen,geen harde voorwerpen zoals autowrakken of stalen en houten balken,daar is zeker een grote kans op blessures .

Heeft u liever een
Schietsport uitje?
Boek direct

Nieuws

Vrijgezellen dames boeken vaker een schietsport uitje

Vrijgezellen dames maken steeds meer gebruik van schietsport uitjes, dus het niet enkelt meer stoere vrijgezellen mannen die een uitje boeken.

Klik voor meer info