Vrijgezellen Vrouwen

Vrijgezellenfeest Vrouwen ► Vrijgezellenfeest_Vrouwen ► vrijgezellenfeestjes - vrouwen ► vrijgezellendag-Vrouwen ► vrijgezellen-uitje Vrouwen

 

Een Leuke VijgezellenFeest Vrouwen voor je gaat trouwen, dan is Paintball Den Haag misschien wel een leuke Indoor Activiteit samen met je vriendinnen je vrijgezellenfeest sportief beleven bij Indoorpaintball.
Wij hebben een binnen Activiteit dus bij elk Weer Type, je Vrijgezellenfeest niet verpest door de Weersomstandigheden. allen vrouwen van het vrouwenvrijgezellenfeest krijgen een schone overall en extra bescherming rug en borst natuurlijk ook een paintball masker en een Paintball marker.

Boek direct
Toch liever een schietsportuitje?
Boek nu ook uw schietsportbedrijfsuitjes!

Wij hebben veel Vrijgezellengroepen die hier een deel van het Vrijgezellenfeest beleven en erna bv naar Scheveningen gaan en daar verder feesten.
Voor de Vrijgezellenfeesten Dames hebben wij extra bescherming bij het Paintballen. Wij hebben ook een leuk pakkie voor de Vrijgezellenfeest vrouwen het beroemde konijnen pak dit pak word ook wel het Hazenpak genoemd de vrijgezellen dame krijgt het pak aan den de vriendinnen mogen op haar jagen. er leuk om naar te kijken soms gebeurt het dat de rollen worden omgedraaid en jaagd de Paashaas op de vriendinnen eigelijk niet de bedoeling maar ook sommige dames doen zeker niet onder voor de heren.

 

Vrijgezellenfeest ► Den Haag ► Vrijgezellenfeestjes ► Vrijgezellenfeest_Dames ► Paintball Zuid Holland 

 

Wij hebben natuurlijk ook voor de vrijgezellen - vrouw een leuk Hazenpak ,de vrijgezellen-vrienden van het Vrijgezellenfeest kunnen dan samen op de vrijgezel jagen als een echt Konijn .              Leuk om bij zo vrijgezellenfeest de vrijgezel zo zien  rondhuppelen.Bij Paintball zijn hoge hakken en korte Rokjes of jurkjes niet echt handig, gewoon spijkerboek en T shirt is echt beter. De Piantball verf is gemaakt van voeding stoffen dus gemakkelijk schoon te maken met beetje water, ook uit het haar. Na het Paintballen even gezellig napraten in de bar en even bijkomen voor de rest van het vrijgezellenfeest dames misschien erna even ergens een hapje eten of op stap in het Haagse centrum.

 

Sommige Vrijgezellen Vrouwen van het vrijgezellenfeest kiezen een ander techniek en vallen aan en soms zijn de vriendinnen de prooi,erg leuk en lachen. Wij hebben eigen parkeer plaatsen en deze zijn gratis, op de hele kerkentuinenweg is gratis parkeren.  

 

Heeft u liever een
Schietsport uitje?
Boek direct

Nieuws

Vrijgezellen dames boeken vaker een schietsport uitje

Vrijgezellen dames maken steeds meer gebruik van schietsport uitjes, dus het niet enkelt meer stoere vrijgezellen mannen die een uitje boeken.

Klik voor meer info