Evenementen Den Haag

Evenementen den haag

Keertje een Bijzonder uitje met je vrienden of samen met je collega een bijzonder uitje dan is Paintballen in Den Haag misschien wel de ultieme indoor uitje.

Wij ondersteunen het paintball met een Gave laser show en een muziek installatie van 1000 watt  en met een lichtshow.

Paintballen onder de stralen van de 1 watt kleuren laser en zeer bijzonder uitje, normaal komen deze lasers alleen in de discotheek voor .

Boek direct
Toch liever een schietsportuitje?
Boek nu ook uw schietsportbedrijfsuitjes!

Dus voor een Bijzonder evenementen kan u wel terecht bij Paintball Den Haag, wij hebben meerdere Bijzonder uitjes vraag naar onze mogelijkheden.

Wij Paintballen vanaf 10 personen maar meespelen met ander uitjes is wel mogelijk u bent dan wel afhankelijk van hun datum en tijd.

Wij paintballen Indoor dus nooit afhankelijk van de weersomstandigheden, Paintballen bij weer in wind,  zo valt het bijzonder evenementen niet in het water.

Wij hebben een schone Paintball Hal dus niet onder de blubber zoals buiten in het Bos, Paintballen in de koud doet zeer, dit allemaal voordelen bij Indoor paintballen.

Leuk Bijzonderuitje Paintball met verschillende Paintball games kijk eens bij Paintball Arrangementen en paintball Games.

 

Spelen verschillende Paintball spelletjes en er word gespeeld op een Speedveld ( wedstrijdveld) dit heeft een groot voordeel voor eventuele blessures, wij spelen met zachte opblaasbare kussen deze zijn zacht.

Elk Paintball spel is er uitleg en vakkundige begeleiding van ervaren paintball marshals, deze blijven bij het paintballspel aanwezig.

Schoon gewassen overalls voor iedereen , deze overall worden naar elk spel weer gewassen.

paintballen met een Masker die het hele gezicht afdekken, en met semi automatische Paintball markers.

Naar elk Paintball spel word de Paintball weer geheel schoon gemaakt.

Bijzonder - Uitje Paintball spelen wij vanaf 18 jaar, jammer voor de jeugd maar wij worden door de overheid daar toe gedwongen.

Tot zien bij Bijzonder uitje bij Paintball Den Haag.

 

Bijzonder - Uitje Paintball spelen wij vanaf 18 jaar, jammer voor de jeugd maar wij worden door de overheid daar toe gedwongen.

Voor de Vrijgezellenfeest mannen klik hier Vrijgezellenfeest Vrouwen hier

Tot zien bij Bijzonder uitje bij Paintball Den Haag.

evenementen Den Haag

 

Heeft u liever een
Schietsport uitje?
Boek direct

Nieuws

Vrijgezellen dames boeken vaker een schietsport uitje

Vrijgezellen dames maken steeds meer gebruik van schietsport uitjes, dus het niet enkelt meer stoere vrijgezellen mannen die een uitje boeken.

Klik voor meer info