Paintball Feest Feesten

Paintball Feest - Indoorpaintball Feesten

 

feest ► feesten ► feest organiseren ► organiseren feest ► verjaardag feest ►

 


Op zoek naar een Locatie voor uw Verjaardagfeest of moet u een Feest  organiseren,wij hebben indoorpaintball voor allen soorten Paintball - feesten ,misschien een Feest Tip voor een Indoor-Feest met al je vrienden bv als verjaardagfeest.

Boek direct
Toch liever een schietsportuitje?
Boek nu ook uw schietsportbedrijfsuitjes!

Wij hebben ook een Bunnypak voor de Thema-Feesten, dit Thema word vaak gebruikt bij het Paintball Vrijgezellenfeesten maar ook bij het afscheid nemen van je collega van je werk.
Blijft leuk om samen met de vrienden op de Paintball Bunny te schieten en hem helemaal onder Paintball verf te schieten,gelukkig is de Paintball - verf eetbaar en gemakkelijk verwijderbaar.

Maar ook voor een Feest zoals verjaardag-feest zeker erg leuk om te doen ,samen met je vrienden paintballen in onze Indoor hal

 

feesten en partijen  ► thema voor feest  ► feest tips ► feest den haag ► ► ► ►

 

Dus voor een feest Den haag kan je zeker bij ons terecht wij hebben een gave licht en muziek show
Paintballen kan door de weeks ook s avonds worden gespeeld,zaterdag kan er alleen overdag worden gespeeld,wel handig om te weten bij het organiseren Feest-Paintball.

Ook zeer geslaagd voor het vrijgezellen feest,wij hebben veel vrijgezellenfeesten die bij ons paintballen,Natuurlijk hebben de vrijgezellenfeesten vaak als thema het konijnenpak,maar soms lopen de vrijgezellen ook in zelf meegenomen kleding,sommige van de vrijgezellen mannen lopen zelf in vrouwenkleding compleet met pumps en dat valt niet mee ( lopen ).

 

Paintball - feesten en Paintball - partijen Indoorpaintball Den Haag Zuidholland

 

Maar ook zeker aan te bevelen voor Familiedagen als Familie-uitje en voor een bedrijfsfeest of vader zoondag of moeder dochterdag,bij onze paintball-hal is alles mogelijk.

Niet afhankelijk van het weer wij paintballen binnen, Paintball is een actieve bezigheid en zeker een topper voor je feest of het nu een bedrijfduitje is of een verjaardag het word de dag van je leven.

Wij hebben schone overalls dus niet in een vieze overall waar anderen Paintballers in hebben gespeeld, paintball is een aktief spel dus gezweet zal er worden. de paintball masker worden naar elk paintballspel ontsmet en de paintball wapens worden ook weer schoon klaar gezet.

Tot ziens bij Indoorpaintball Den Haag

Wij hebben eigen Parkeerplaasten ( Gratis ) op de kerkentuinweg ook vrij parkeren.

 

Wij Zitten vlakbij het Zuiderpark den Haag

Heeft u liever een
Schietsport uitje?
Boek direct

Nieuws

Vrijgezellen dames boeken vaker een schietsport uitje

Vrijgezellen dames maken steeds meer gebruik van schietsport uitjes, dus het niet enkelt meer stoere vrijgezellen mannen die een uitje boeken.

Klik voor meer info