Indoor Paintballen

Binnen Paintballen bij het leukste Indoor-Paintball Bedrijf in Zuid Holland

Paintball of Indoor Paintballen bij het grootste Indoor Paintball-bedrijf van Den Haag! Binnen paintballen? . Bij ons kun je binnen Paintbal spelen. Geen last van regen en kou, wel een leuke Paintballdag!, Bij Indoor Paintball is een gave Lasershow en dikke geluidsinstallatie aanwezig. Iedereen krijgt een leger overall en Marker en een Paintball Masker en de Paintball dames krijjgen extra rug en borst bescherming. Wij wassen na het paintballen elke overall dus lekker schoon.

Boek direct
Toch liever een schietsportuitje?
Boek nu ook uw schietsportbedrijfsuitjes!

Onvergetelijk verjaardagsfeestje bij Indoor Paintball (18 jaar of ouder ).
Kom op jouw jaardag gezellig Paintballen met vrienden of met je vriendinnen Paintballen bij Indoor-Paintball Den Haag.Bij Paintballen;Veiligheid staat bij ons voorop. Onze deskundige instructeurs maken het mogelijk dat jouw verjaardagsfeestje een spannend en veilig paintball spektakel wordt. bij het Paintball loopt begeleiding voor een goed Paintball spel verloop. en ook voor een eerlijk Paintball spel want een hit is een hit en moet die Paintballer het spel verlaten, volgende Paintball game is hij weer van de party.

 

indoor Paintball ► Indoor Paintball ► Indoor Paintbal ► IndoorPaintballen ► Indoor-Paintbal ►Binnen Paintball

 

Diverse games

Om jouw Paintball-verjaardagsfeestje (18+) nog leuker te maken, hebben wij verschillende Paintball-games waaruit gekozen kan worden. Een ieder speelt zijn favoriet Paintball-spel en maakt het gezellig voor zichzelf. Enkele games die je op jouw Paintball-verjaardagsfeest bij ons kunt doen zijn.

 

IndoorPaintball activiteiten ► IndoorPaintball -  Activiteiten ► Binnen Activiteiten ► Sport Events ► Activiteiten Den HaagSpeedball. Bij dit spel moeten de Paintball-spelers van het ene Indoorpaintball-team in een bepaalde tijd zoveel mogelijk spelers van het andere Indoor-team uitschakelen.
Capture the flag. De strijd begint echt als de vlag van het ene team naar jouw team gebracht moet worden. Het team met de meeste vlaggen of overgebleven spelers is de winnaar.
V.I.P. Bij deze Paintball-spelvariant wordt een belangrijke persoon beschermd. Bedenk een slimme tactiek, want die belangrijke persoon mag niet geraakt worden door een paintball-tegenstander.

indoor Action ► Indoor ► Indoor-Baan ► Indoor Arena ► indoor Activiteiten ► Activiteiten

Den Haag


Ruime Paintball-hal
Onze Paintball-hal is ongeveer 1250 m² groot en is geschikt voor grote en kleine Paintball-verjaardagsfeestjes. De hal is zodanig ingericht dat de rookeffecten, de licht- en lasershow en de geluidsinstallatie maken het Paintballen tot een geweldig Indoor-avontuur maken.

Heeft u liever een
Schietsport uitje?
Boek direct

Nieuws

Vrijgezellen dames boeken vaker een schietsport uitje

Vrijgezellen dames maken steeds meer gebruik van schietsport uitjes, dus het niet enkelt meer stoere vrijgezellen mannen die een uitje boeken.

Klik voor meer info